dimarts, 10 de febrer del 2009

Posta al dia

Xics i xiques seguidors del bloc, disculpes per les poques noticies que heu tingut de mi. Este article nomes per ficar-vos al dia un poc.

En estes dos semanes han passat coses importants q passe a ennumerar:

1) Va entrar Mari, la que abans feia la meua feina. Vam estar la setmana passada els dos junts fent el mateix horari. Es una dona del poble q sap imposar-se als nanos i als més majors, no com jo. Me cau be, es maja en mi.
2)En eixa setmana, en un moment q estaba jo sols, va passar un caos en el telecentre. Sento es va caure un bac, va tirar en terra a uno q es va burlar, amenaçes amb claus angleses (¿!!?).... a l'endema Mari va declarar estado de sitio al enterar-se i va tornar la pau, amb algunes expulsions del telecentre.
3)Llistat d'exclusions:
Sento-un mes sense entrar per armar ascama i tirar a uno a terra, tambe va apagar l'ordenador a dos xiquets
Alex- un mes sense entrar per apagar l'ordenador a un xiquet, inspirat per sento, va tindre la mala sort de apagar-li'l a l'únic xiquet q feia un treball. Ha sigut readmés per demanar perdó a Dani, després de les instruccions de Mari (que vergonya)
Adrian y xiquet q no se el nom- expulsats pa tota la tempora, per intercanvi d'amenaçes amb el xic q feia el treball. El xic sense nom va traure una clau anglesa, l'atre va amenaçar en traure la navaixa. No obstant cal investigar i considerar qui va començar, es parlara en l'estudiós.
Altres mesures: S'ha llevat el messenger de 5 ordinadors, aconseguint un considerable augment de benestar.
4) Retornada la pau, hem canviat l'horari. Ara treballare unes semanes de mati i altres de vesprada. Els matins fare de 8 a 14'30, i les vesprades de 13'30 a 8. Com vejeu treballe menys, cobre igual i damunt tinc més temps per a mi. De lujo. Lo unic es q ara hem de fer l'inventari de tots els llibres de la biblioteca, pero no pareix massa pesat.
5)Desencantat amb els adolescents de hui en dia, busque alternatives laborals i de oci a les oposicions. Estic mirant alguna academia de art, a vore....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

adolescents= fugir!!!

;)


Clara

QUINTOS'10 ha dit...

Sí, sembla ser que els adolescents de hui en dia estem per civilitzar. Però has de tindre present que tu vas fen-te gran. Recordes quan tenies tu 15 anys? Conta que fees...

El més curiós de tot és que sempre alguna gent major ha dit que la gent jove està per civilitzar, ja ho deien a l'antiga Grècia, m'imagine que açò no serà només qüestió de que hui en dia visquem en una societat que dona asco, sinò que sempre ha hagut gent que des que comença a sentir que va fent-se gran a culpat la joventut d'immaura i causant de tots el prolemes.

Tots coneguem gent que ha necessitat palo i no n'ha rebut, que ha fet mal i ens ha fotut, i que de major ha acabat siguent el solatge del poble, solter, o casat amb una mujer florero que li permet tots els capritxos, però, Dani, has de reconèixer que vas fente gran... Ja estàs fet un iaio... jejeje

Susanna