dimarts, 10 de febrer del 2009

Posta al dia

Xics i xiques seguidors del bloc, disculpes per les poques noticies que heu tingut de mi. Este article nomes per ficar-vos al dia un poc.

En estes dos semanes han passat coses importants q passe a ennumerar:

1) Va entrar Mari, la que abans feia la meua feina. Vam estar la setmana passada els dos junts fent el mateix horari. Es una dona del poble q sap imposar-se als nanos i als més majors, no com jo. Me cau be, es maja en mi.
2)En eixa setmana, en un moment q estaba jo sols, va passar un caos en el telecentre. Sento es va caure un bac, va tirar en terra a uno q es va burlar, amenaçes amb claus angleses (¿!!?).... a l'endema Mari va declarar estado de sitio al enterar-se i va tornar la pau, amb algunes expulsions del telecentre.
3)Llistat d'exclusions:
Sento-un mes sense entrar per armar ascama i tirar a uno a terra, tambe va apagar l'ordenador a dos xiquets
Alex- un mes sense entrar per apagar l'ordenador a un xiquet, inspirat per sento, va tindre la mala sort de apagar-li'l a l'únic xiquet q feia un treball. Ha sigut readmés per demanar perdó a Dani, després de les instruccions de Mari (que vergonya)
Adrian y xiquet q no se el nom- expulsats pa tota la tempora, per intercanvi d'amenaçes amb el xic q feia el treball. El xic sense nom va traure una clau anglesa, l'atre va amenaçar en traure la navaixa. No obstant cal investigar i considerar qui va començar, es parlara en l'estudiós.
Altres mesures: S'ha llevat el messenger de 5 ordinadors, aconseguint un considerable augment de benestar.
4) Retornada la pau, hem canviat l'horari. Ara treballare unes semanes de mati i altres de vesprada. Els matins fare de 8 a 14'30, i les vesprades de 13'30 a 8. Com vejeu treballe menys, cobre igual i damunt tinc més temps per a mi. De lujo. Lo unic es q ara hem de fer l'inventari de tots els llibres de la biblioteca, pero no pareix massa pesat.
5)Desencantat amb els adolescents de hui en dia, busque alternatives laborals i de oci a les oposicions. Estic mirant alguna academia de art, a vore....