divendres, 19 de desembre del 2008

Aprenent a fer manga


Aprofitant els ratets morts en el Telecentre (que coincidixen exactament en les hores d'escola primària) he anat millorant i aprenent a dibuixar manga.
No es tan dificil!! molta gent s'acobarda enseguida al vore il·lustracions currades, pero va tot pas per pas. Una cosa si, t'ha d'agradar el manga i llegir-ne prou per a tindre una bona imagineria (ja ficare alguns comics que he anat llegint aci, pa anar fent).

Es fàcil trobar tutorials i cursets en internet... però lo millor que he trobat es la web de Mark Crilley (http://markcrilley.com/), un tipet americà que te penjats en You Tube molts videos tutorials sobre com dibuixar ulls, perfils, robes, etc... als que pots accedir desde la web. Dibuixa molt be!! això si, tot en anglés, encara que només mirant-lo ja aprens un muntó. Va molt pas a pas, ara que, millor quedar-se en la idea perquè tècnicament el tio es un crack.
Per lo que he llegit va ser guanyador d'alguns premis per un manga (o amerimanga com diuen alguns si el manga es de EEUU) anomenat Miki Falls.
Alguns exemples: perfils
roba
ulls
100 tipos de ulls!!

(per cert el dibuix es meu, ja li estic pillant el truquet als plecs de la roba, es la novia que mai tindre) (una xica de 13 anys que li diuen Monica del telecentre insisteix en que diga que esta aci en mi mentre escric açò, es la intimitat del telecentre)