dimarts, 28 d’abril del 2009

Daenerys Targaryen


Aquesta es la primera de la q espere seran moltes entrades sobre personatges de 'Canço de gel i foc', la última meravella literaria q m'estic llegint (gràcies a Lydia q mel va regalar, i a Jaume per no destripamel massa). Es una passà!! Aixina q hem dedique a dibuixar-ne alguns dels personatges mes currats i carismátics q he vist mai.


Daenerys Targaryen: Un dels personatges mes carismátics i volguts per tots. Aci la tinguem, després de aguntar les galtaes del germà, les piuaes del home (bueno, al final li molaven), no se quantes traicions, un completo depilado a base de foc de pira, i diversos intentos d'asesinato.... Lluix el traje típic de Qarth (q le deja visible un pecho, jajajja q risa me fa això). Qarth es una ciutat, no les torres de quart. I la corona en tres dracs. Tamé porta dos campanetes a la trena, de les seues últimes victories. Resulta q els crokantis se fiquen una campaneta per cada victoria, aixina, a quant més victòries, més mariquitrolio pareixes.
Visca els Targaryen!! Fuego y sangre!!!

4 comentaris:

Anna ha dit...

Quanto tiempo Bitel! jaja

Com va tot?? Spere que bé. Una coseta jeje... posarse campanetes en el moño és de marikitrolis??? edeeeu... que coses s'ensenya una llegit blogs..jejeje

1abraç

Xangoleon ha dit...

gracies per la teua col·laboració, i si, ficar-se campanetes en el monyo es un poc sospitós, un home en una trena de un metro plena de campanetes... pos q vols q te diga. Ara q mire, lamente lo mal q ma eixit la cama dreta

Cirera ha dit...

Però si és una tia... :S

Xangoleon ha dit...

Ella es una tia, pero els tios tame heu fan lo de ficase campanetes, cha faves!! llegiu-se el llibre o mireu el dibuix sense llegir : )